Zeilboot verhuur Sloten

Zeilboot verhuur Sloten

Vanuit het gezellige stadje Sloten verzorgt Go wild zeilboot verhuur in Friesland. Een heerlijk dagje zeilen op de Friese meren. Aan de rand van het Slotermeer beschikken we over twee open zeilboten die te huur zijn voor een zeiltocht met een bemanning van maximaal 6 personen.

Randmeer verhuur Friesland

Voor zeilboot verhuur in Friesland hebben we gekozen voor het boottype Randmeer. Door zijn geringe diepgang is de Randmeer uitermate geschikt voor verhuur op de Friese meren.

Een Randmeer zeilt makkelijker en tegelijk sportiever dan het meer bekende type zeilboot Valk dat bij de meeste zeilscholen in Friesland gebruikt wordt. Doordat een Randmeer een klapkiel, rolfok en torentuig heeft is deze zeilboot echter veel gebruiksvriendelijker en maakt het de ideale boot voor een gezellig dagje op het water met het hele gezin.

Randmeer verhuur Friesland

Zeilbootverhuur met instructie

Voor veel mensen is het weer een tijdje geleden dat ze hebben leren zeilen. De eerste keer weer gaan zeilen in een onbekende boot kan daarom soms best een beetje spannend zijn. Geen probleem als extra service verzorgt Go wild zeilles vanaf Sloten bij zeilboot verhuur Sloten. Gedurende 2 uur krijg je desgewenst zeilinstructie in de huurboot van een ervaren gediplomeerde zeilinstructeur. Dit maakt dat het zeilen op de Friese meren nog leuker en veiliger.

Zeilboot verhuur Sloten

Zeiltocht Friese Meren.

Ook kan de instructeur je adviseren over de beste route voor je zeiltocht afgestemd op het weer van dat moment en je de mooiste verborgen plekjes en lekkerste restaurants langs de zeilroute verklappen.

Vanaf de zeilboot verhuur locatie in Sloten. Steek je met de zeilboot het Slotermeer over naar Balk of Woudsend of de toeristische plaatsen Heeg en Lemmer.

Zeilboot huren in  Friesland

Elektrische aandrijving

Als extra service bieden we de verhuur van een 4 PK sterke elektrische Buitenboord motor van het merk Torqeedo. Het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Hiermee is een maximale snelheid van 9 km/ uur te halen met de Randmeer. Wat wel het bereik beperkt. Half gas kan er zo’n 5 uur achter elkaar mee gevaren worden bij 5km/ u. Zo kan heel Friesland bereikt worden. Schoon,betrouwbaar en stil.

B&B

Uniek in Noord Nederland B&B Friesland. B&B staat in dit geval voor Bed en Boot. Ook hebben we op 1 kilometer afstand een gezellige B&B ( Bed en Boot) met uitzicht op het Slotermeer om na een dagje op het water in alle luxe te overnachten.

Bed en Boat Friesland

Het is ook mogelijk om in de boot te overnachten of in een tent op een eiland. En uiteraard is ook het naastgelegen recreatie terrein De Jerden in Sloten een ideale overnachtingsplek voor je zeil avontuur.

We verhuren een makkelijk op te zetten lichtgewicht tent voor 4 personen.

Tarieven Zeilboot verhuur

Zeilboot verhuur € 90 per dag.

Elektrische boordmotor € 35 per dag.

Zeilinstructie € 39 per uur.

Tentverhuur € 35 per nacht.

Zeilboot verhuur Sloten

 

Locatie Randmeer 

Onze boten liggen in de Jachthaven van de Jerden langs de 11 steden route. De locatie van onze bootverhuur vind je hier: Recreatiecentrum de Jerden

Contact Reserveren

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Laurens Altena van Go wild 06-41289309

Reserveren via amstelsport@gmail.com

Kamperen op de Friese meren

Zeilboot verhuur in Sloten is ook te combineren met SUP verhuur , Foil verhuur of elektroboot verhuur van Go wild.

Meer informatie over de Randmeer bouwer vind je hier: Jachtwerf Heeg

Hier vind je meer informatie over de Randmeer Klassen Organisatie

Voor motorboot verhuur aan het Slotermeer zie Lyste Jerden of Lutzmond

Board, Boats &, Bikes.