Wintersport

De authentieke winter beleving

Go wild biedt wintersport zoals het ooit bedoeld was. Ver verborgen in de Zwitserse bergen ligt één van laatste onontdekte pareltje van de Alpen.

Drie gerenoveerde blokhutten in the middle of nowhere voor in totaal 6 tot 12 personen met schitterend uitzicht over de mooiste bergen van Europa. Met niemand anders op kilometers afstand.

Vanuit je chalet ski je direct het mondaine skigebied in of maak je in stilte prachtige skiracket wandeltochten.

Go wild biedt hiermee een wintersport voor zakelijke groepen die samen een korte en intensieve tijd in de Alpen willen doorbrengen.

Go wild wintersport activiteiten

Kaasfondue bij het houtvuur

Geniet in de avond van authentieke kaasfondue en heerlijke lokale wijn bij het houtvuur in het bijzondere industriële ingerichte restaurant verder op de berg.

Voor groepen van 6 tot 12 personen verzorgt Go wild een onvergetelijke reis op één van de mooiste plekjes van de wereld.

Vergader en yoga ruimte

Voor zakelijke groepen beschikken we over een authentieke vergader ruimte. Aan het begin van de dag gebruiken we deze ook als yoga ruimte om fris en energiek aan de dag te beginnen.

Wintersport activiteiten

Skiën en snowboarden. Vanaf de blokhut glij je naar het gebied van Crans Montana. Een gevarieerd en sneeuwzeker gebied van 1500 tot 3000 meter.

Begeleiding

De reis wordt begeleid door Laurens Altena. Overdag gids ik je door het gebied en geef je alle technische aanwijzingen die je nodig hebt.

Als ski leraar heb ik ruim 20 jaar ervaring in mensen te leren skiën van alle niveau’s tussen de 2 en 80 jaar oud onder alle omstandigheden die er in het gebied mogelijk zijn. Hierbij verdeel ik de aandacht over de groep. Ook technische aanwijzingen voor snowboarden behoren tot de mogelijkheden. Als er fulltime individuele aandacht nodig is verwijs ik je naar de lokale skischool.

Rackettocht

Waar deze omgeving zich ook zeer goed voor leent is racket tochten. In totale stilte de besneeuwde berg op wandelen ver weg van alle drukte en lawaai in de overweldigende natuur tot jezelf komen. Toegankelijk voor iedereen die kan wandelen en tegelijk net zo inspannend te maken als je zelf wil. Een gezamenlijke racket tocht is een perfecte team building buiten het bereik van de zendmasten. We hebben rackets voor maximaal 12 deelnemers.

Snowbiking

De nieuwste trend op wintersport gebied is snowbiking. Mountainbiken met dikke banden op besneeuwde hellingen. Standaard nemen we enkele speciale mountainbikes mee om deze nieuwe vorm van buitensport te beleven.

Meer informatie

Neem voor meer informatie of een offerte contact op met Laurens Altena van Go wild.

email: amstelsport@gmail.com

Mobiel: 0641289309

voor bedrijfsevenementen in Nederland klik hier: Amstelsport

Board &, Bikes.