Teamdag in Drenthe

Go wild is een ecologisch conferentie centrum op de Drentse hei vlak buiten Assen.

Landgoed Graswyk

Heidag

Midden in de natuur vlak buiten Assen ligt Landgoed Graswyk. Hier kan je een workshop volgen of vergaderen bij een gezellig houtkachel. Met uitzicht op een vennetje en grazende heideschapen, omringd door een schitterend bos

Rond landgoed Graswyk ligt het toekomstig zonneweidepark Assen zuid. Een zonnenergie park uniek in Nederland waar energie opgewekt wordt in combinatie met het stimuleren van biodiversiteit en recreatie.

Dit alles vlak buiten het gezellige Assen op 10 minuten fietsen van het station.

Vergaderruimte

De vergaderruimte wordt gezellig ingericht met een klassiek houten vloeren een houtkachel en grote ramen. Deze vergader locatie in de natuur biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje of teamdag in Drenthe. Voor grotere groepen hebben we elders meer capaciteit.

Teambuilding

Na het werkgedeelte is er tijd voor ontspanning en kunnen er verschillende team activiteiten. Go wild heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van teambuilding programma’s voor bedrijven en instellingen. Op het landgoed verzorgen we workshops in boogschieten of yoga.

Boogschieten in Assen

Voedselbos

Gasten van het landgoed kunnen hier ge├»nformeerd worden over de voedselvoorziening van de toekomst en zelf de ingredi├źnten bij elkaar plukken voor de biologische lunch.

Toekomst

Het is de planning om in de zomer van 2024 de eerste groepen te ontvangen in de vergader ruimte en workshops aan te bieden.

Board, Boats &, Bikes.