B&B Friesland

B&B staat voor “Bed en boat”, “Bed en Board” of “Bed en Bike. Kortom een accommodatie voor een actief weekendje weg in het noorden van het land. Midden in de mooiste natuur van Friesland staat dit bijzondere vakantie huisje tussen het Slotermeer, het Gaasterlandse bos en de gezellige Friese plaatsjes Sloten en Balk.

Deze moderne accommodatie gebouwd van zink, red ceder en veel glas, is een aanbouw van een oud landhuisje. Het heeft een exotisch interieur met hardhouten vloeren, op maat gemaakte meubels en kunstvoorwerpen vanuit de hele wereld.

Vanuit de woonkamer van het vakantiehuisje heb je een uitzicht over het Slotermeer. Om de hoek liggen de verrassend mooie bossen van het Gaasterland. Vanuit het kingsize bed in de slaapkamer geniet je van de sterrenhemel.

Het vakantiehuisje heeft een knusse privé tuin met een barbecue of tuinhaard. In de omgeving zijn veel gezellige restaurantjes.

Op het Slotermeer ligt een Randmeer tot uw beschikking. Die met of zonder instructie gehuurd kan worden.

Een verblijf is ook te combineren met SUP langs de Friese 11 steden route. Een verrassend mooie mountainbike tocht of een wingfoil sessie op de Friese meren.

Dit jaar verblijft er een Oekraïens gezin in de B&B op non profit basis en is het huisje niet te huur.

Go wild

Zeilboot verhuur Sloten

Board, Boats &, Bikes.