Go wild

Teamdag op de Drentse hei

Go wild is een ecologisch conferentie centrum in Drenthe. Vlak buiten Assen creëren we de gezelligste locatie voor een teamdag op de Drentse hei.

Graswyk

Heidag Drenthe

Midden in Drenthe vlak buiten Assen ligt Graswyk. Hier kan je een workshop of communicatietraining volgen of vergaderen bij een gezellig houtkachel. Met uitzicht op een vennetje, scharrelende kippen en grazende heideschapen, omringd door een schitterend bos.

Dit alles vlak buiten het gezellige Assen op 10 minuten fietsen van het station.

Vergaderruimte

Vergader locatie Drenthe

De vergaderruimte wordt gezellig ingericht met een klassiek houten vloer, een houtkachel en grote ramen. Deze vergader locatie in Drenthe biedt ruimte aan maximaal 20 personen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje of teamdag in Drenthe. Voor grotere groepen hebben we op een andere locatie mogelijkheden.

Trainingslocatie Drenthe

Teambuilding

Na het werkgedeelte is er tijd voor ontspanning en kunnen er verschillende team activiteiten. Go wild heeft meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van teambuilding programma’s voor bedrijven en instellingen. Op het landgoed verzorgen we een workshop in boogschieten, yoga of adem workshop.

Tijdens een ademsessie leer je je bewust worden van je ademhaling en krijg je ademhaling technieken aangereikt die je energie verhogen en voor veel mensen een verandering in hun leven hebben gebracht.

Boogschieten in Assen

Boogschieten is door iedereen te leren. Mits het het goed begeleid wordt. We hebben jarenlange ervaring om het maximale uit iedere deelnemer te halen. Bij een workshop boogschieten in de natuur van Drenthe focus je even helemaal op jezelf.

Workshop Schapen hoeden in Drenthe

In de omgeving van Graswyck verzorgen we een workshop schapen hoeden op de Drentse Hei. De ideale teambuilding. Schapen zijn sensitieve dieren die meteen de zwakste schakel aanvoelen. Bij schapenhoeden is samenwerking noodzakelijk om het doel te behalen.

Voedsel uit het bos

Gasten van het landgoed kunnen geïnformeerd worden over de basisprincipes van Permacultuur en voedselbossen. De voedselvoorziening van de toekomst.

Tijdens een wandeling kan je zelf de ingrediënten bij elkaar plukken voor de biologische lunch van de aanwezige fruitbomen. Ook kunnen we je leren voeding uit de natuur te halen tijdens een wildpluk wandeling.

Voedselbos Assen

Toekomst

Het is de planning om in de zomer van 2024 de eerste groepen te ontvangen in de vergaderruimte en workshops aan te bieden op het landgoed.

Voor een teamdag in Amsterdam klik hier: www.amstelsport.nl

Kom naar buiten en geniet.