SUP Friesland

SUP Friesland

SUP Friesland op een board van Go wild. We verhuren SUP boards vanaf € 20 per dag tussen de Friese meren in het Gaasterland, de Zuid westhoek van Friesland. Sup board verhuur tussen Wijckel en Balk, vlak bij het Slotermeer, De Fluessen en het IJsselmeer.

Go wild

Laurens, oprichter van Go wild is al 10 jaar actief in de wereld van Stand Up Paddling. In alle uithoeken van de wereld heeft hij op de SUP de mooiste plekjes ontdekt en SUP les gegeven.

SUP verhuur Friesland

Tegenwoordig is Go wild in het mooie Friesland neergestreken. Friesland is met zijn vele meren ideaal voor deze tak van buitensport. Enkele jaren geleden hebben we een eigen lijn opblaasbare SUP boards ontwikkeld voor SUP verhuur in Friesland. Snelle en veilige boards voor verschillende soorten peddelaars. De ISUP boards van Go wild zijn het beste wat op de markt van inflatable paddle boards te krijgen is.

De voor Go wild gemaakte planken zijn tot een druk van 1,5 Bar of 20 PSI op te pompen. Door de geavanceerde sandwich V dropstitch techniek wordt het SUP board super sterk en zeer stabiel Waarbij je geen verschil meer merkt tussen een hard en een soft board.

Vervoer

Het grote voordeel is dat je de opblaasbare boards in iedere auto, wandelend of zelfs op de fiets kan vervoeren naar een plek in de directe omgeving of elders in Friesland. Tegen meerkosten kunnen we de boards in de regio Zuidwest Friesland startklaar op locatie brengen.

Locatie

We verzorgen SUP verhuur vlak bij het Slotermeer tussen de mooie plaatsjes Balk en Sloten. Binnen een straal van 1 kilometer van het afhaalpunt zijn verschillende opstap punten waar je afhankelijk van de wind groep samenstelling en fysieke gesteldheid kan beginnen aan je SUP sessie.

SUP op de Luts, een stukje van de 11 steden tocht naar de Wyldemerk, een prachtig natuurreservaat in de bossen van het Gaasterland.

Vanuit Balk SUP je over het Slotermeer naar het pittoreske Sloten, de kleinste stad van Europa en één van de Friese 11 steden. Ook peddel je zo naar gezellige watersport plaatsen als Woudsend en Heeg aan de Fluessen

SUP Sloten

Friesland is één van de mooiste plekken in Europa om te Suppen. Vanuit Sloten kan je ook via de Brekken naar Lemmer suppen.

SUP in Sloten

Bij weinig wind kan je ook op het nabijgelegen IJsselmeer het water op bij het Mirnsterklif, een leuke afwisseling voor windsurfen of kiten.

Big SUP

Een Big SUP is een SUP board voor voor 4 tot 8 personen tegelijk. Ideaal voor een uitje op het water met het hele gezin of een vriendengroep of vrijgezellenfeest. Met 4 Big SUPs kunnen we een SUP evenement organiseren voor bedrijven en instellingen met 32 personen tegelijk. Big SUP is een ideale teambuilding.

Tandem SUP

Ook beschikken we sinds dit jaar over 2 tandem SUP boards, Ideaal om met het hele gezin veilig te suppen in Friesland.

Expeditie SUP

Een tandem SUP kan tevens gebruikt worden als expeditie SUP op de Friese meren. Door het hoge draagvermogen kan er veel bagage meegenomen worden. Zoals tenten en slaapzakken om op een verlaten eilandje te gaan kamperen. Go wild verhuurd eventueel ook tenten en slaapmatten om in Nederland op mini expeditie te gaan. Op de Friese meren zijn verschillende plekken om met je tent te overnachten.

SUP boards

Go wild heeft in totaal 15 enkele SUP boards, 4 tandem boards voor 2 personen en 4 Big SUP boards voor 4 tot 8 personen. Zo hebben we boards voor ieder individu, gezin, familie of vriendengroep die in Friesland willen gaan suppen

SUP vrijgezellenfeest

Workout

SUP is een van de beste workouts die je je lichaam kan geven. Tijdens het suppen train je al je spieren tegelijk. Het is een veel intensievere training dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Dit zonder dat je je lichaam zwaar belast. Ideaal om nog deze zomer aan je killerbody te werken. Daarnaast is suppen ook nog heel leuk om te doen voor jong en oud.

Techniek

Iedereen met een beetje doorzettingsvermogen en normale conditie kan in korte tijd leren suppen.

Bij het huren van een SUP board krijg je een duidelijke uitleg van de peddel techniek, geschikte route en gebruik van het materiaal.

Voor groepen is het mogelijk een instructeur bij te boeken voor een SUP clinic op één van de Friese meren.

Het volgende filmpje geeft je een heldere uitleg over de peddeltechniek als je een SUP board komt huren in Friesland.

Voor een SUP evenement op de Amstel in Amsterdam zie Amstelsport.

Reserveren

Het is raadzaam om je Stand UP Paddle board een dag van tevoren te reserveren. We verhuren boards per dag tussen 9.00 en 18.00. Bij eventuele avond SUP sessies hanteren we gereduceerde tarieven. Bij koud weer zijn er gratis wetsuits beschikbaar.

Prijzen zijn:

SUP boards € 20 per dag

Tandem SUP boards € 30 per dag.

Big SUP boards € 75 per dag

Vervoer mogelijk voor € 10 per board.

Voor SUP board verhuur in Friesland neem je hier contact op met Laurens van Go wild.

Mobiel: 06-41289309

Email: amstelsport@gmail.com

Jachtlustweg 41

8563AC Wijckel

 

 

Beleef buiten