SUP Drenthe

SUP Friesland

SUP Drenthe op een board van Go wild. We verhuren SUP boards voor € 25 per dag tussen de Drentse rivieren en plassen. Maak in alle rust een tocht ver weg van de masse door de schitterende natuur.

Go wild

Laurens, oprichter van Go wild is al 18 jaar actief in de wereld van Stand Up Paddling. In alle uithoeken van de wereld heeft hij op de SUP de mooiste plekjes ontdekt en SUP les gegeven.

SUP verhuur Drenthe

Tegenwoordig is Go wild in het mooie Drenthe neergestreken. Met zijn mooie natuur en vele buitensport mogelijkheden.

De voor Go wild gemaakte planken zijn tot een druk van 1,5 Bar of 20 PSI op te pompen. Door de geavanceerde sandwich V dropstitch techniek wordt het SUP board super sterk en zeer stabiel Waarbij je geen verschil meer merkt tussen een hard en een soft board.

Vervoer

Het grote voordeel is dat je de opblaasbare boards in iedere auto, wandelend of zelfs op de fiets kan vervoeren naar een plek in de directe omgeving of elders in het land. Zo kan je SUP tocht gestart worden op een plek die past bij je niveau of de windrichting van de dag.

Big SUP

Een Big SUP is een SUP board voor voor 4 tot 8 personen tegelijk. Ideaal voor een uitje op het water met het hele gezin of een vriendengroep of vrijgezellenfeest. Met 4 Big SUPs kunnen we een SUP evenement organiseren voor bedrijven en instellingen met 32 personen tegelijk. Big SUP is een ideale teambuilding.

Tandem SUP

Ook beschikken we sinds vorig jaar over 3 tandem SUP boards, Ideaal om met het hele gezin veilig te suppen in Drenthe. Op een tandem board kan je met maximaal 2 volwassenen en 1 kind suppen. Een leuk sportief dagje uit voor een paar tientjes op het water

Kinder SUP

Voor kinderen die zelfstandig de Friese wateren willen ontdekken hebben we tegen gereduceerd tarief enkele kinder SUP boards beschikbaar. Een kleiner en lichter board geschikt tot maximaal 1.50m.

SUP boards

Go wild heeft in totaal 15 enkele SUP boards, 3 tandem boards voor 2 personen, 2 kinder SUP’s en 4 Big SUP boards voor 4 tot 8 personen. Zo hebben we boards voor ieder individu, gezin, familie of vriendengroep willen gaan suppen

SUP vrijgezellenfeest

Workout

SUP is een van de beste workouts die je je lichaam kan geven. Tijdens het suppen train je al je spieren tegelijk. Het is een veel intensievere training dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Dit zonder dat je je lichaam zwaar belast. Ideaal om nog deze zomer aan je killerbody te werken. Daarnaast is suppen ook nog heel leuk om te doen voor jong en oud.

Techniek

Iedereen met een beetje doorzettingsvermogen en normale conditie kan in korte tijd leren suppen. We hebben ons eigen oefen meertje op de basis te leren.

Bij het huren van een SUP board krijg je een duidelijke uitleg van de peddel techniek, geschikte route en gebruik van het materiaal.

Het volgende filmpje geeft je een heldere uitleg over de peddeltechniek als je een SUP board komt huren in Drenthe.

Reserveren

Het is raadzaam om je Stand UP Paddle board een dag van tevoren te reserveren. We verhuren boards per dag tussen 9.00 en 18.00. Bij eventuele avond SUP sessies hanteren we gereduceerde tarieven. Bij koud weer zijn er gratis wetsuits beschikbaar.

Prijzen zijn:

Enkele SUP boards € 25 per dag.

Kinderboard tot 1,50 € 17,50 per dag.

Tandem SUP boards € 35 per dag.

Big SUP boards € 80 per dag

Voor SUP board verhuur in Drenthe neem je hier contact op met Laurens van Go wild.

Whatsap: 06-41289309

Email: amstelsport@gmail.com

Graswijk 25A

9405 TB Assen

Voor een SUP evenement op de Amstel in Amsterdam zie Amstelsport.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is unnamed-1024x301.jpg

 

 

Board, Boats &, Bikes.