Mountainbike Friesland

ATB route noord nederland

Mountainbiken in Friesland

Mountainbike Friesland is mogelijk bij Go wild. We verhuren mountainbikes vlak bij de bossen van het Gaasterland waar je een hele ochtend of middag kan mountainbiken in een van de mooiste bossen van Nederland.

mountainbike in Friesland

ATB route

Voor mountainbike in Friesland hebben we een digitaal ATB route uitgezet door de bossen. Het Gaasterland is één van de weinige plekken in het noorden van het land waar heuvels. Dit is een van de mooiste mountainbike routes in het noorden van het land.

mountainbike route in Friesland

29er mountaninbike

We beschikken over 29ers. Snelle en wendbare splinternieuwe mountainbikes geschikt voor ieder terrein. We hebben de maten S t/ m L beschikbaar. Geschikt voor lengte 1.45 tot 2 meter.

Mountainbike instructie

Naast mountainbike verhuur verzorgt Go wild ook mountainbike instructie aan groepen inclusief op maat gemaakte route in het Gaasterland. Een mountainbike clinic duurt ongeveer 2 uur.

mountanibike instructie

Mountainbikes Reserveren

Enkele fietsen kunnen vlak voor vertrek telefonisch gereserveerd worden. Voor grotere groepen is tijdig reserveren per email handig.

De kosten van mountainbike verhuur bij Go wild zijn € 20 per dagdeel inclusief digitale route en helm.

Reserveren van mountainbikes in Friesland doe je hier

Bedrijfsuitje

Mountainbiken in Friesland is ook voor een bedrijfsuitje leuk om te doen en leuk om te combineren met bijvoorbeeld SUP, boogschieten of pizza bakken. Dit alles slechts een uur rijden van de Randstad

Go wild

email. amstelsport@gmail,com

mobiel: 06-41289309

Jachtlustweg 41

888563 AC Wijckel

mountainbike verhuur in Friesland
Teenage boy riding bike at sunset, silhouette

Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam kijk je hier: Amstelsport. Hier kan je ook terecht voor een barbecue, pizza bakken, schapen hoeden, fierljeppen, boogschieten, roeien, SUP, klimmen, teambuilding sessie en nog veel meer.

In Nederland zijn vele routes uitgezet. Vaak met gemarkeerde bordjes. Zo niet in het Gaasterland. Sommige routes zijn erg druk. In de bossen van het Gaasterland kom je op sommige dagen op de hele route niemand tegen. Op zondag zindt je wel een enkele wandelaar en soms een andere moutainbiker. Andere mooie ATB routes in Nederland vindt je hier.

Beleef buiten