Mountainbike Friesland

ATB route noord nederland

Mountainbiken in Friesland

Mountainbike Friesland is mogelijk bij Go wild. We verhuren mountainbikes vlak bij de bossen van het Gaasterland waar je een hele ochtend of middag kan mountainbiken in een van de mooiste bossen van Nederland.

mountainbike Friesland

Mountainbike route

Voor mountainbike in Friesland hebben we een digitaal mountainbike route uitgezet door de bossen van het Gaasterland. Dit is één van de weinige plekken in het noorden van het land waar heuvels te vinden zijn en één van de mooiste mountainbike routes in het noorden van het land. Bij mountainbike verhuur krijg je een link toegestuurd om zelfstandig de ATB route te kunnen volgen.

ATB route

29er mountaninbike

We beschikken over 29ers van het merk Canyon. Het fietsmerk van Mathieu van de Poel. Snelle en wendbare splinternieuwe mountainbikes geschikt voor ieder terrein. Een professionele no nonsens mountainbikes met 29 inch wielen, banden met super grip, schijfremmen en voorvork vering We verhuren mountainbikes in de maten XS t/ m L beschikbaar. Geschikt voor lengte 1.30 tot 2 meter.

mountainbike verhuur Friesland

Mountainbike instructie

De mountanibike route in het Gaasterland is heel goed te doen door ervaren en onervaren fietsers. Naast mountainbike verhuur verzorgt Go wild ook mountainbike instructie aan groepen inclusief op maat gemaakte route in het Gaasterland. Een mountainbike clinic duurt ongeveer 2,5 uur.

mountanibike instructie

Mountainbikes Reserveren

Go wild is het adres om een voor mountainbike verhuur in Friesland. Enkele fietsen kunnen vlak voor vertrek telefonisch gereserveerd worden. Voor grotere groepen is tijdig reserveren per email handig.

De kosten van mountainbike verhuur bij Go wild zijn € 25 per dag inclusief digitale route en helm.

Een kinder mountainbike tot 1.50 cm is te huur voor € 17.50.

Een dagdeel duurt van 9.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 18.00.

Reserveren van mountainbikes in Friesland doe je hier:

Go wild

Update: I.v.m. werkzaamheden op diverse locaties verhuurd Go wild alleen nog materiaal aan groepen vanaf 4 personen.

email. amstelsport@gmail,com

Whatsapp: 06-41289309

Adres: Jachtlustweg 41

888563 AC Wijckel

mountainbike verhuur in Friesland
Teenage boy riding bike at sunset, silhouette

Mountainbike bedrijfsuitje

Mountainbiken in Friesland is ook uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Leuk om te doen en ook te combineren met bijvoorbeeld SUP, boogschieten of pizza bakken in onze mooie tuin. Of een gezellig restaurant in de omgeving. Dit alles slechts een uur rijden van de Randstad

Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam kijk je hier: Amstelsport. Hier kan je ook terecht voor een barbecue, pizza bakken, schapen hoeden, fierljeppen, boogschieten, roeien, SUP, klimmen, teambuilding sessie en nog veel meer.

Familie uitje in Friesland

Mountainbiken is ook het ultieme sportieve familie uitje in Friesland. Leuk voor alle sportieve mensen van 7 tot 70 jaar.

Fietsen in het Gaasterland

In Nederland zijn vele routes uitgezet. Vaak met gemarkeerde bordjes. Sommige routes zijn erg druk. Zo niet in het Gaasterland. In de bossen van het Gaasterland kom je op sommige dagen op de hele route niemand tegen. In het weekend vind je wel een enkele wandelaar en soms een andere verdwaalde moutainbiker. Andere mooie ATB routes in Nederland vindt je hier.

Voor verhuur van gewone fietsen, e-bikes, tandems en bakfietsen zie het Fietshoekje

Board, Boats &, Bikes.