Wie zijn wij

Go wild bestaat uit Laurens Altena en een team goed op elkaar ingespeelde freelance instructeurs. We vinden het leuk om mensen een leuke tijd te geven in de mooiste natuur met de beste materialen.

Laurens: Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding Ben ik in 1997 begonnen als zelfstandig buitensport instructeur en heb ik me gespecialiseerd in teambuilding. De eerste jaren werkte ik door heel Europa om groepen te begeleiden in verschillende vormen van wintersport, watersport en adventure sporten.

Door een groot project voor de gemeente Amsterdam om werknemers fit te houden ben ik steeds meer in de stad verstrikt geraakt.  Gelukkig bood het project Amstelsport vanaf 2008 mij nog de nodige broodnodige tijd buiten.  Amstelsport is een oude boomgaard langs de mooie Amstel. Een oase van rust  vlak buiten de bruisende stad waar ik groepen ontvang met buitensport activiteiten en catering.

Het was tijd om weer echt vrij te leven van de drukte, verplichtingen en haast van de grote stad. Dus zijn we een aantal jaar geleden in de Friese natuur neer gestreken . Een idyllisch oud landhuisje met een moderne aanbouw omgetoverd tot het gezelligste buitensport centrum van Nederland. Met schitterende tuin aan de rand van een  bos  en  uitzicht op de Friese meren. Ik kan het iedereen aanraden, kom naar buiten en geniet, Go Wild!

Kopie van 20141012_144851

Board, Boats &, Bikes.