Wie zijn wij

Go wild bestaat uit Laurens Altena en enkele freelance instructeurs. We vinden het leuk om mensen een leuke tijd te geven in de mooiste natuur en met de beste materialen.

Laurens: Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik in begonnen als zelfstandig buitensport instructeur en heb ik me gespecialiseerd in teambuilding. De eerste jaren werkte ik door heel Europa om groepen te begeleiden in verschillende vormen van wintersport, watersport en adventure sporten.

Door een groot project voor de gemeente Amsterdam om werknemers fit te houden ben ik de jaren daarna steeds meer in de stad verstrikt geraakt.  Gelukkig bood het project Amstelsport mij nog de broodnodige  buitentijd.  Amstelsport is een oude boomgaard langs de mooie Amstel. Een oase van rust  vlak buiten de bruisende stad waar ik groepen ontvang met buitensport activiteiten en catering.

Daarnaast was tijd om weer echt vrij te leven van de drukte, verplichtingen en haast van de grote stad. Dus ben ik met het gezin een in Drenthe neer gestreken . Een Landgoed omgetoverd tot ecologisch conferentiecentrum omgetoverd tot het gezelligste buitensport centrum van Nederland.  Ik kan het iedereen aanraden, kom naar buiten en geniet, Go Wild!

Kopie van 20141012_144851

Board, Boats &, Bikes.