Wie zijn wij

Go wild is opgericht door Laurens Altena. Mijn roeping is het creëren van mooie plekjes. Ik vind het leuk om mensen daar een leuke tijd te geven.  En daarmee dichter bij zichzelf, elkaar en de natuur te komen.

Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik in begonnen als zelfstandig buitensport instructeur en heb ik me gespecialiseerd in teambuilding. De eerste jaren werkte ik door heel Europa om groepen te begeleiden en docenten op te leiden in verschillende vormen van wintersport, watersport en outdoor activiteiten.

Door een groot project voor de gemeente Amsterdam om werknemers gezond te maken ben ik steeds meer in de stad verstrikt geraakt.  Gelukkig bood het project Amstelsport mij nog de broodnodige  buitentijd.  Een oude boomgaard langs de mooie Amstel. Een oase van rust  vlak buiten de bruisende stad waar ik groepen ontvang en met buitensport activiteiten en biologische catering mensen nader tot elkaar breng.

Door mijn passie voor  kamperen beheer ik kampeerterrein de Woldberg. Een magische plek op het hoogte punt van noord Nederland. Voor een weekend kamperen met familie, vrienden of een bijzondere gebeurtenis.

Daarnaast was tijd om weer echt vrij te leven van de drukte, verplichtingen en haast van de grote stad. Dus ben ik via Friesland met het gezin in Drenthe neer gestreken . Een Landgoed omgetoverd tot ecologisch conferentiecentrum met eigen voedselbos om de lunch bij elkaar te plukken. Daarnaast heb ik me verdiept in ademhaling. Iets wat we de hele dag doen, maar allemaal nog heel veel over kunnen leren om zo nog meer uit het leven te halen.  Binnenkort starten de eerste workshops in Assen.

Ik kan het iedereen aanraden, ga naar buiten en geniet, Go Wild!

Laurens Altena

Board, Boats &, Bikes.