Wie zijn wij

Go wild bestaat uit Laurens Altena en een groep freelance instructeurs. We vinden het leuk om mensen een leuke tijd te geven in de mooiste natuur en met de beste materialen.

Laurens: Na mijn studie aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding ben ik in begonnen als zelfstandig buitensport instructeur en heb ik me gespecialiseerd in teambuilding. De eerste jaren werkte ik door heel Europa om groepen te begeleiden in verschillende vormen van wintersport, watersport en adventure activiteiten.

Door een groot project voor de gemeente Amsterdam om werknemers fit te houden ben ik de jaren daarna steeds meer in de stad verstrikt geraakt.  Gelukkig bood het project Amstelsport mij nog de broodnodige  buitentijd.  Een oude boomgaard langs de mooie Amstel. Een oase van rust  vlak buiten de bruisende stad waar ik groepen ontvang met buitensport activiteiten en catering.

Voor mijn passie voor  kamperen beheer ik kampeerterrein de Woldberg. Een magische plek op het hoogte punt van noord Nederland. Voor een weekend kamperen met familie of vrienden.

Daarnaast was tijd om weer echt vrij te leven van de drukte, verplichtingen en haast van de grote stad. Dus ben ik via Friesland met het gezin in Drenthe neer gestreken . Een Landgoed omgetoverd tot ecologisch conferentiecentrum met eigen voedselbos om de lunch bij elkaar te plukken.  Ik kan het iedereen aanraden, kom naar buiten en geniet, Go Wild!

Kopie van 20141012_144851

Board, Boats &, Bikes.