Boogschieten

Go wild verzorgt boogschieten in Amsterdam en in Assen. Vlak buten de stad en toch midden in de natuur hebben we twee unieke plekken ontwikkeld.

Boogschieten in Friesland

We verzorgen een workshop boogschieten voor 6 tot 40 personen tegelijk. Boogschieten is één van de oudste buitensporten ter wereld. Iedereen kan met de juiste concentratie binnen een uur leren. Van 10 tot 80 jaar oud.

Een clinic bestaat uit een introductie, oefenen onder begeleiding en een competitie. Wie wordt uiteindelijk de echte Robin Hood en mag zich de beste boogschutter noemen?

Boogschieten is een echte Olympische sport en een uitdaging voor iedereen. Van Pro tot beginner. De lessen worden gegeven door Laurens Altena. Hij heeft 25 jaar ervaring in het geven van boogschiet instructie. Aan zo’n duizend groepen van over de hele wereld heeft hij inmiddels boogschiet les gegeven.

Voor de echte fanatiekelingen eindigen we met een rondje 3D boogschieten. Schieten op schuimrubber targets. Een diervriendelijke manier van boogschieten voor het echte jagers gevoel.

3D boogschieten

De kosten van een workshop boogschieten zijn € 25 p.p.

We geven boogschiet instructie voor een teamdag, bedrijfsuitje, afdelngsuitje, vergader break of groot evenement.

Op locatie in de omgeving kunnen we ook Archery tag verzorgen. Archery tag is een uitdagende nieuwe vorm van boogschieten. Een trefspel met zachte pijlen. Deze nieuwste vorm van boogschieten is uit te voeren met 12 tot 40 personen tegelijk.

Archery tag

Boogschieten is op deze locatie ook te combineren met mountainbiken, SUP of zelf een lekkere pizza bakken in de mooie tuin.

Meer informatie:

amstelsport@gmail.com

06-41289309

Go wild

Graswijk 25A

9405 TB Assen

Voor boogschieten in Amsterdam klikt u hier

Kom naar buiten en geniet.